Skip to main content
Finansblogg

Morten Francke Jensen

Morten Francke Jensen har jobbet i DNB Asset Management siden august 2000. Han har ansvaret for opplæring av rådgivere og salg til eksterne distributører som selger våre fond til både små og store investorer.

Før Morten begynte med fondsdistribusjon og salg, jobbet han som banksjef i DNB (1992-2000).

Morten er utdannet økonom fra BI og er autorisert som finansiell rådgiver (AFR).

Published:

Etter flere år med stigende aksjekurser og høy fremtidig prising har nå høye renter og stopp for lett tilgjengelig kapital sendt aksjekurser kraftig ned.

Nå tror mange at vi er nær rente toppen og inflasjonen begynner å falle litt tilbake. Er det nok til at tiden er inne for at markedet og investorer igjen vil investere i vekst og innovasjonsselskaper?

Fondet DNB Disruptive Opportunitets med forvalter Audun Wickstrand Iversen har sett seg ut 5 områder eller trender som han tror vil være med å forandre verden og måten vi lever og den fremtiden er ikke så langt unna. Det handler blant annet om mobilitet, roboter matproduksjon, energi og miljø.

Vil du høre mer om dette kan du se opptak av webinaret vi hadde denne uken. Her møter du Audun Wickstrand Iversen i samtale med Marius Brun Haugen.

Her finner du opptaket av webinaret

Last updated:

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Läs mer

Ytterligare information finns i fondens faktablad, informationsbroschyr, halvårsredogörelse och årsberättelse som finns i Kurslistan eller som kan beställas kostnadsfritt från DNB Bank ASA, filial Sverige.